australian labradoodles

LYKKES

ALD

KOIRAMME

DOGS

YHTEYDET

CONTACT

PENNUT

PUPPIES

ROTU

THE BREED

 

Here comes Tyyne

Minä olen Tyyne. Nimestäni huolimatta olin pentukurssilla rallitokon paras "kuski" - se oli minulle helppoa kuin heinän teko.

Olen hiljainen ja hymyilen paljon. Synnyin Utahissa yhdysvalloissa ja nyt asustelen Turussa sijoituskoirana. Ulkoilen päivittäin pitkiä vauhdikkaita lenkkejä parhaan kaksijalkaisen kaverini Minnan kanssa.

 

I am Tyyne. My name means peacefull and that is the right kind of description about me. I'm thoughtful and playful at the same time. I was born in Utah, United satates of America. Nowaday I live in Turku, Finland with my absolutely favourite human companion whom I love to bits. Together we roam the nearby woods and take long hikes.

Standard size 62, 24 kg.

Seuraa minua          Follow me

Seuraa minua          Follow me

Aku

Aku paku salmiakki laku. Vihdyn yhtä hyvin ulkona pihalla, kuin sylissäkin. Ja mikä parasta - minussa on austraalialaista historiaa jäljellä aika paljon, sillä olen kova hyppimään. Aku on luonteeltaan utelias, iloinen ja rohkea, kunhan emäntäni on lähellä. Koirakavereiden luokse Aku lähtee kyllä kyläilemään taakseen katsomatta :) Myös Aku asuu sijoituskoirana turkulaisessa kodissa.

 

Aku is my name and I'm medium size playful boy. I have a beautiful very curly chocolate brown coat. I adore outdoors and long hikes in the woods but I'm no stranger to city life either since I live in the center of Turku, Finland. I have steel nerves and get along with young children very well.

 

 

Je zult maar letter wezen. Goed, ik ben niet ontevreden..... Ei hätää. Nuu ymmärtää kyllä suomea. Hän on syntynyt Hollannissa ja muuttanut heti synytymänsä jälkeen Suomeen. Nuu on kiltti ja oikea pehmeä kultakimpale. Nuulla on kaunis hymy ja iloisella luonteellaan hän saa myös ihmiset hymyilemään. Nuu on vielä pieni mutta aikuisiällä hän aikoo saada pentuja. Nuu asuu sijoituskoirana turkulaisessa kodissa.

 

My name is Nuu. Je zult maar letter wezen. Goed, ik ben niet ontevreden..... Don´t worry. I Understand finnish lanquage better.

I was born in Holland but nowaday I live i Turku, Finland. I'm medium size happy girl with a beautiful Caramel Wave Fleece Coat.

I am very active and playful and I get along with other dogs very well.

Nuu

Smiling Face

ALAEU-8516

Narttu

25.5.2018

Koko Medium

Turkki Wave Fleece

Väri Caramel

IC: Clear

vWD: Normal

DM: Clear

PRA: Clear

 

Nuu

Sessan´s Vikkelä Vihtori

ALAA-070675

ALAEU-7507

Uros

13.11.2017

Koko Medium

Turkki Curly Fleece

Väri Ruskea

IC: Clear

vWD: Normal

Aku Tyyne

Ell´s Lady Nanamio

ALAA-061430

Narttu

4.6.2017

Koko Standardi 60cm / 24kg

Turkku Curly Fleece

Väri Aprikoosi / Punainen

Hips/elbow: OFA Fair / Normal

Patella luxation 0/0 Normal

IC: Clear

EIC: Normal

vWD: Normal

DM: Clear